петък, 21 август 2015 г.

Княз Баланов подарява безплатно поданство в New Atlantis до 1 октомври

PIA New Atlantis

Право на безплатно приемане за поданик на княжество New Atlantis ще има всеки, който до 1 октомври 2015 г. подаде молба.

След тази дата стартира indiegogo кампания за набиране на средства за изработването на електронен регистър на виртуалната държава. В нея е включена и такса за кандидатстване за поданство в New Atlantis.

Жестът е лично на княз Баланов. Той реши да направи този подарък на стотиците хора, които първи му повярваха и му подадоха ръка в създаването на новото княжество, като заявиха категорично желанието си да се хвърлят смело в неизвестното, включвайки се в начинание, което няма аналог в света, при това - създадено от българи!

Още не е готов електронният формуляр, като част от електронния регистър на цялата система за управление на княжеството.

На този етап, за да кандидатствате за поданик на New Atlantis, е необходимо да изпратите на адрес pianewatlantis@gmail.com молба до княз Владимир Баланов в свободен стил, придружена с кратко CV, също в свободен стил - кога и къде сте родени, къде живеете, какво сте учили, специализирали, работили, и с какво смятате, че може да бъдете полезни на проекта.

След като молбата ви бъде разпечатана и резолюирана от княз Баланов, на същия електронен адрес pianewatlantis@gmail.com ще получите уведомление за приемането ви. С това може да смятате, че вече сте поданик на Княжество New Atlantis.

И не забравяйте да се регистрирате в социалната мрежа на княжеството - www.iq140.eu. Това е едно от задължителните условия за поданство в New Atlantis.

3 коментара:

  1. аз ще изчакам да видя формуляра ;) успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Разбира се, до седмица се надяваме да е ок.

    ОтговорИзтриване
  3. Никъде не можах да видя географските координати на този плаващ остров!
    Според мен това е много несериозно начинание, което повече клони към ИЗМАМА, след като се споменава за виртуални пари (биткойни). Ще се раздават виртуални пари, които ги нямат, а след това ще регистрират за истински пари, и за това ли ще ни се подиграва светът.

    ОтговорИзтриване