четвъртък, 15 октомври 2015 г.

Княжество New Atlantis въведе онлайн кандидатстване за поданство

Княз Баланов с флага на Княжество New Atlantis. Сн. Кирил Константинов.

PIA New Atlantis

Подаването на заявление за поданство в държавата на красивите умове – Княжество New Atlantis вече ще коства на кандидатите само няколко минути. Толкова време ще им е нужно за попълване на електронния формуляр за кандидатстване, който New Atlantis въведе за улеснение на кандидатите. Където и да се намират по света, те могат с няколко клика да заявят желанието си да станат поданици на Княжеството.

"Въвели сме изключителни мерки за сигурност и опазване на личните данни, - каза княз Баланов. - Кандидатите може да са спокойни, че информацията за тях, влизаща в нашата база данни, се съхранява само в добре защитения електронен регистър на княжеството."

Република България позволява двойното гражданство. В проекта New Atlantis e помислено и за българи и чужденци, поданици на страни, където двойното гражданство не се разрешава. На тях княз Баланов дава възможност да се включат в социалната мрежа IQ140 и да участват в икономическия проект като акционери.

Електронният регистрационен формуляр за кандидатстване за поданство е публикуван на официалната страница на Княжество New Atlantis и се предлага в два варианта – на български  и английски език, съответно на българската и английската версия на сайта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар